خدا را شاکریم که گروه توانست در روز ۲۸ و ۲۹ دی ماه ۱۳۹۰، در «کنگرهٔ دامپزشکان بالینی ایران» که در محل دانشکدهٔ دامپزشکی دانشگاه تهران برگزار شد، اطلاع رسانی مفیدی انجام دهد و به لطف خدا، علاقمندان که اغلب اساتید دامپزشکی، دامپزشکان بالینی (کلینیشن)، تکنسینهای دامپزشکی و یا دانشجویان دامپزشکی بودند، استقبال خوبی از غرفه و فعالیتهای ما کردند که همین بازدیدهاست که به ما انرژی بیشتری برای فعالیت میدهد. خوشبختانه نرم افزارهای جایگزین، به دانشجویان و اساتید زیادی معرفی شدند و به برخی از دانشجویان گرامی و اساتید محترم اهدا شد و امیدواریم که این نرم افزارهای کاربردی و دقیق، به صورت عملی هم در سیستم آموزش دامپزشکی مورد استفاده قرار بگیرند تا شاهد از بین رفتن حیوانات نباشیم. بروشورهای مرتبط با آزمایش روی حیوانات و حقوق حیوانات نیز در اختیار بازدید کنندگان قرار گرفت.
یکی از نکات جالب این بود که تعداد بسیاری از دانشجویان و دامپزشکان بالینی به جری (مانکن سگ مخصوص آموزشهای دامپزشکی) علاقه نشان میدادند و کاربردهای آن برایشان جذاب بود. به هر حال امیدواریم با همکاری و حمایت واقعی دانشجویان و اساتید گرامی، شاهد تغییراتی در زمینهٔ حقوق حیوانات آزمایشگاهی و استفاده از جایگزینها در آموزش دامپزشکی در دانشکدههای دامپزشکی ایران باشیم که همین تغییرات میتواند کیفیت آموزش دامپزشکی و پزشکی را در کشورمان ارتقاء داده و باعث افزایش رتبهٔ دانشگاههای دامپزشکی ایران در سطح بین المللی بشوند که آرزوی قلبی همهٔ ماست. همچنین از مسئولین محترم دانشگاه به خاطر همکاری با گروه و فضای مناسبی که در اختیارمان قرار دادند سپاسگزاریم.
برچسبها: کنگره دامپزشکان بالینی, نرم افزار جایگزین آزمایش روی حیوانات, مانکن سگ, حقوق حیوانات آزمایشگاهی
گروه اخیراً اقدام به چاپ و پخش بروشورهایی جهت اهدای جسد مرده حیوانات به دانشکده دامپزشکی کرج کرده است تا با این اقدام جلوی کشته شدن حیوانات بسیاری گرفته شود. خوشبختانه چندی پیش شاهد اهدای جسد یگ گاو که به دلیل بروز بیماری تلف شده بود به بیمارستان دانشکده بودیم و شخصاً از صاحب دام علت مراجعه را سوال کردیم که پاسخ ایشان توجه به همین بروشورها بوده است.
بدون شک این روند ادامه خواهد داشت و هر روز افراد بیشتری اقدام به این کار خواهند کرد؛ فقط نیاز بیشتری به اطلاع رسانی می باشد. این تنها یک شروع امیدوار کننده بوده و گروه تصمیم دارد با ادامه دادن به این روند زمینه ساز همیشگی شدن این روش به جای کشتن حیوان زنده شود.
بر همین اساس از کلیه دانشجویان دانشکده های دامپزشکی ایران دعوت می کنیم برای شروع این فعالیت در دانشکده محل تحصیل خود اقدام کرده و اگر تمایل به همکاری برای چاپ و پخش بروشور و پوستر دارند با ما تماس بگیرند.
………………………………………
و اما خبر دوم مربوط می شود به فیلمی که از یکی از دانشگاه های تهران به دستمان رسیده که لینک دانلود آن در انتهای خبر قرار داده شده است. در این فیلم شاهد آزمایشی وحشتناک روی چند موش هستیم، شاهد ماجرا اذعان داشته که بیش از یک هفته است به صورت ۲۴ ساعته صدای ممتد تیزی برای این مخلوقات بی زبان پخش می شود و موش ها بهت زده شده اند و التماس را از چشمانشان می توان خواند.
طبق اطلاعاتی که به دستمان رسیده است، روند این آزمایش همچنان ادامه دارد. فعلاً نامی از دانشکده مربوطه و فردی که اقدام به این کار کرده است نمی بریم تا به صورت مسالمت آمیز و با صحبت کردن به این آزمایش خاتمه دهیم. اما اگر نتیجه ای در بر نداشت، اقداماتی را در نظر خواهیم داشت.
+ خبر تکمیلی: خوشبختانه با پیگیری های انجام شده و همکاری دانشجویی که مشغول به انجام این آزمایش بود ادامه این آزمایش متوقف شد.
Leave A Comment